5 november 2012

Hej sötisar,

Hur mår ni?

Jag vaknade 4.30 i morse, la mig framför en film och somnade om, så nu är jag helt död he he. Varför vaknar jag alltid så tidigt? Blir tokig… Vi har upptäckt att vi har haft Viaplay i TVn hela tiden he he (har haft tvn i typ 2 år) Schysstare att kolla på den än på datorn ju.

Jag ska snart åka och handla mat, kylen ekar, sen hem och plugga och bygga bord. Tenta på torsdag sen är det färdigt <;3 Glöm inte att vara med i tävlingen om ID Bare Minerals Foundation, pågår tom torsdag!

Och Heja Obama whohoo!

Hörs sen ;) Puss

20121105-095443.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.