Vem är Tony?

Några av er har undrat över vem min karl är och någon har till och med undrat om han ens finns på riktigt för jag visar inte så mycket bilder på honom ha ha.

Ja han finns på riktigt :)

Jag har aldrig mött någon som Tony. Han är speciell. Han överraskar mig ständigt, både som person och i vårat förhållande. Han är ingen person som kommer med blommor varje fredag eller nåt annat trams. Nej, ingen toffel ( tack och lov). Han överraskar med att vara oförutsägbar på många bra sätt.

När jag minst anar det kan han byta däck på min bil utan att jag ens behöver nämna det, eller köpa hem en massa god plockmat till oss en kväll, när jag minst anar det. Så man vet aldrig med honom, det är det jag gillar, man ser aldrig igenom honom utan han fortsätter vara mystisk.

Sen bråkar vi nästan aldrig vilket jag tycker är otroligt skönt. Vi har liksom inget att bråka om! När vi väl bråkar är när vi båda är trötta och då handlar det om vem som ska köpa mjölk ungefär he he. Så vi har liksom inga riktiga problem.

Vill vill båda åt samma håll, framåt, och har samma värderingar om det mesta vilket underlättar. Är så lyckligt lottad <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.