Sanningen om Herbalife

Akta er för Herbalife.

För er som inte vet vad det är så säljer de hälsoprodukter, typ Nutrilett, och även hudvårdsprodukter. Företaget i sig är väl varken bu eller bä, produkterna likaså. Jag blev i och för sig sjuk av dom men då åt jag väldigt mycket, kanske ett mål vanlig mat om dagen och resten produkter. Min moster flagnade i hela ansiktet efter att ha använt en av hudkrämerna, men annars så märks ingen större skillnad när man använder deras produkter. Sen tycker ju jag att vitaminer, mineraler och livsmedel i allmänhet ska intas naturligt, d v s genom naturliga råvaror och inte från pulver i en plastburk.

I alla fall, det är människorna som jobbar med organisationen som man ska passa sig för. När jag var drygt 20 år ringde en man och frågade om jag ville tjäna pengar. Och ung och dum som jag var, inte på en gång men efter en tid, gick jag på det. först behövde man ca tusen kr för att starta. Sen behövde man en hemsida, en skrivare, en scanner, och ett stort lager var ju inte fel förstås. Han tjänade ju pengar på allt jag köpte. De lovade guld och gröna skogar och jag gick på det.

En dag vaknade jag upp och insåg vad jag höll på med. De här människorna ville ju bara lura av mig pengar. De hade dom gjort också. Hade jag tjänat några pengar då? Inte mycket, ett par tusen, medan jag hade lagt ut minst 50 tusen. Så människorna som arbetar inom organisationen är riktiga ormar som bara vill luras.

Jag har sett så många stackars tjejer som fortfarande är sålda på idén och kämpar och kämpar. Jag tycker så synd om dom! De har hållit på i flera år och tänker: snart så, snart lossnar det. Men lilla gumman om det nu är så fantastiskt, hade du då inte varit stenrik vid det här laget?

Om ni inte vill sluta: öppna en Webshop och sälj skiten där. Men det strider ju mot företagets policy?
Ja det gör det, men det är inte emot reglerna. Tror ni Herbalife bryr sig om hur produkterna säljs? Policyn har ju supervisorn hittat på för att ni ska göra allt genom honom.

Sedan är det sättet att jobba på. De tvingar på produkterna som en riktigt jobbig säljare, ni har säkert alla råkat ut för såna, som säljer produkter till dig som du inte vill ha. Så alltihop är för mig rent lurendrejeri. Så varning varning! Gå inte på deras skitsnack, de är bara ute efter dina pengar.

Så därför har jag idag två starka principer vad gäller företagande och försäljning:
1. Lägg aldrig ut onödiga pengar på en rörelse innan den visar sig vara lönsam. Tjäna först- spendera sen

2. Låt kunden komma till dig och inte tvärtom. Säljer du doftljus och en person vill ha doftljus så går de in i din affär. Knuffar du in en person i butiken som inte alls vill ha några ljus, ja då kan det aldrig sluta bra.

Så tack för de principerna, Herbalife ;)

4 reaktion på “Sanningen om Herbalife

  1. Jag tycker att Herbalife gör ett värdefullt arbete med sina produkter. Det finns ju förstås alltid något illa att säga om dylika firmor. Jag har själv varit med i Hollyday Magic, som var en likanadan firma. Jag är inte någon marknadsföringsmänniska, utan har jobbat 33 år på Statens tekniskaforskningscentral (brandteknik) i Finland och därefter ca 20 år på sjukhus. Herbalife och Hollyday Magic tvingar ju ingen att börja sälja något. Produkterna är undersökta i laboratorier i Europa och t.ex. flera läkare (andra yrkesgrupper inom sjukvården), som underteknad. Jag är en användare (inte försäljare) och är jag och mina närmaste människor har bevisligen haft nytta av Herbalifes produkter. En del har t.o.m. kunnat lämna en del av sina mediciner borta. JAG KAN REKOMMENDERA HERBALIFE FÖR VAR OCH EN SOM ÄR I BEHOV AV TILLÄGGSNÄRING AV NÅGON ORSAK. JAG HAR SETT MÄNNISKOR, VILKA HAR VARIT UNDERVIKTIGA GÅ OPP I VIKT OCH ÖVERVIKTIGA GÅ NER I VIKT PÅ TÄMLIGEN KORT TID! Med vänlig hälsning Karin von Schantz-Julin.

    • Och så fort man slutar så går man upp igen… Mycket bättre med att ändra sin livsstil och få i sig näringen naturligt än att äta en massa pulver och piller.

  2. Det är inte pga att du slutar med produkterna som du går upp i vikt igen. Det är för att du återgår till hur du åt innan du började med dem.

  3. Har använt HL i ca. 6 år och det har funkat väldigt bra. Jag säljer också men har inte engagerat mig så mycket så det går bara jämt ut.

    Nå, jag är helt övertygad om att om folk lärde sig att äta rätt och motionera skulle sådana här produkter försvinna i ett nafs! Men man vill sitta i soffan och gå ner i vikt! Det är tragiskt men sant. Jag motionerar och äter varierad kost, men anväder HL av ren bekvämlighet. Lätt att ta med sig till jobbet och dessutom tycker jag det smakar bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.