Hemma, nu är det helg <3

Hemma från Sala och tenta. Jäklar vad fort det gick att köra dit, vägen är riktigt bra nu. Och tack till Lärcenter som höll öppet för min skull, och stackars tjejen som satt och vaktade istället för att ta helg. Så trevliga allihopa <3 Hur gick tentan då? Ja det är ju kruxet med tentor på den här nivån, ibland har man ingen aning :) så tre långa veckors väntan nu. Men jag tror det gick bra.

Jag handlade med mig en massa frukt, chips och godis hem till mina grabbar, har tagit en dusch och gosat ner mig i soffan redan he he. Tänkte inte röra mig mycket mer idag. Huvudvärken har nästan släppt också, får alltid det efter en tenta eller när jag gått och laddat för något i en längre tid! Får ni det med?

Det blir ett par filmer och sen kom jag på två nya idéer i bilen, så spånar säkert lite på det med ikväll. Jag älskar att sitta i soffan och skissa, skriva listor och planera!

Ha en härlig kväll alla <3 Ps glöm inte att vara med i utlottningeb av ID Bare Minerals foundation! Dela ett inlägg härifrån och meddela mig genom att kommentera, med adress och vilken nyans du vill ha, så är du med ;)

2 reaktion på “Hemma, nu är det helg <3

  1. Hur vet man vilken nyans man ska ha då, har inte provat deras fondation? Klart tentan gick bra, du är ju bäst<3 ha en bra helg!

    • Tack sötis <3 Hm Golden Fair kanske eller Golden Medium? Eller gå in på Kicks och låt dem avgöra vet ja! He he

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.