Redo

Jag känner mig redo att skriva nu, vill bara få det överstökat så jag kan gå vidare mot en ny era i mitt liv där jag står helt på egna ben och ger mina företag en riktig chans, hittills har ju skolan kommit i första hand och företagen när det funnits tid.

Än en gång klarade jag det. Och allt beror på viljan och inställningen. Jag bestämde mig för att fixa skolan på den här korta tiden och det gick. Skulle jag istället ha tänkt att jag inte kommer att fixa det så hade jag gett upp och definitivt inte varit redo för i morgon.

Så bestäm er, gott folk. Fatta beslut och ni fixar det ;)

Kan jag så kan ni…

20121101-132201.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.