Zzzzz

Jag är såå trött idag! Vill bara sova. Inte bra såhär två dagar innan tentan :)

Vi har varit ute en sväng och fixat med kastrullhängarna som snart ska levereras, nu sitter jag och planerar nästa vecka och i bakgrunden går Sex and the City 2. Håller också på att planera en middag med tjejerna som hjälper mig. Älskar sånt, önskade vi bara kunde roa oss hela dagarna på jobbet he he. Det ska bli jättekul att få hit dom och ta hand om dom lite :)

Gjorde goda pizzamuffins innan idag, à la LCHF. Blev ju så himla mycket socker förra veckan så jag kan behöva vara utan det ett tag. Jag blir mycket piggare och mår bättre när jag inte äter så mycket kolhydrater. Det handlar inte om att banta, det har jag aldrig kunnat, mer om att leva en sund livsstil. Det är viktigt att må bra och ta hand om sig <3 Recept: 4 ägg 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl keso 1/2 dl riven ost Salt, peppar, oregano Körsbärstomater Blanda alla ingredienser och häll i muffinsformar, lägg i en halv tomat i varje form och grädda ca 10 min. Än en gång fick jag nytta av muffin makern och slapp sätta igång ugnen. Helt suveränt! 20121031-131630.jpg

Såhär såg det ut i morse hos oss, helt kritvitt ute av all frost <3 20121031-131742.jpg

20121031-131747.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.