Cheese and Green Chili Enchiladas

När man skuttar upp så tidigt som jag har gjort den senaste tiden så går det program som Rachel Ray på tv. I morse gjorde hon jätteenkel och smarrig Enchiladas med ost och grön chili. Den provade jag ikväll och det blev supergott!!

Jag gjorde dock med pastaplattor istället för tortillas, så det blev som Cannellonis. Bara sväng ihop creme fraiche, riven ost, mild grön chili (jag tog paprika som jag finhackade), lök och kryddor. Lägg hälften i rullarna och hälften ovanpå, in i ugnen och garnera sedan med rödlök och lime. Så enkelt! Jag som hatar att laga mat tycket det var riktigt kul idag :)

Receptet finns här

Nu ska jag snart se Scandal <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.