31 oktober 2012

Hej på er,
hur mår ni?

Jag vill börja med att tack för stödet ni visar till mittbarnfarilla
Igår hade bloggen 699 läsare vilket känns helt fantastiskt. Tanken med bloggen var ju bland annat att nå ut till så många som möjligt. Mission Complished. Jag har ju även en liten förhoppning om att någon där ute ska komma fram och säga: ” jag vet hur du kan skydda ditt barn, jag ska hjälpa dig”. Naivt jag vet, men hoppet är det sista som överger en och jag har inget att förlora.

Så till dagen då :) Hannes är ju hemma hela veckan och i morse skuttade vi upp halv sex he he. Har läst en hel del bloggar nu på morgonen med, jag har alltid gillat familjen Annorlunda och har nu lagt till Mirkas och Madeleines bloggar i Bloglovin.

Vilka bloggar tycker ni är bra?

20121031-085606.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.