Låt dem trycka ner dig

En av de bästa sporrarna jag kan få är när någon inte tror på att jag ska lyckas. Älskar det! Då blir jag tusen gånger mer taggad och tänker: ” Jag ska nog visa honom/ henne”…
Och det funkar varje gång!

Vi har byggt ett hus trots att många, många inte trott att vi skulle klara det, jag driver städfirman trots att folk inte tagit det på allvar, jag producerar borden trots att någon inte tagit mig på allvar. Tänk att jag berättar för någon om min idé och de typ klappar mig på huvudet och säger, ”ja ja lilla gumman, det blir nog bra” ungefär. Förstår ni då hur jag menar?

Det finns alltid folk som inte kommer tro på det du gör, låt inte dom dra ner dig. Tro på dig själv, kör ditt race och visa dom motsatsen istället.

Efteråt kan du tacka dem för att de inte trodde att du skulle klara det, så kan de stå där med tappad haka ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.