Crappy Day <3

Jag har haft en riktig skottdagen ha ha men lyckades vända den och nu är jag glad igen och har fått en hel del gjort.

Men jag kan säga så här: Jag tänker aldrig mer läsa en kurs vid LNU ( LinnéUniversitetet) igen och jag uppmanar alla andra att inte göra det heller.

Speciellt inte kursen Finansiering II & Investering. De sätter tentamen på en lördag, allhelgonsafton, för att sedan ändra till fredag eftermiddag. Vem fan tycker att fredag typ kväll är den optimala tiden att skriva en tenta på hela kursen? Ja för då är man ju jättepigg och taggad. Uppenbarligen har de ingen aning om hur ett universitet är finansierat, nämligen baserat på studenternas resultat.

De säger olika ang litteratur och krav, ändrar sig och ja det är fullkomligt kaos. Så idag tröttnade jag och sa ifrån så har haft mailkontakt med dom hela dagen.

Men nu går jag vidare och har snart ett arbete klart i en annan kurs, jippi! Målet närmar sig <3 Vad gör ni då? Är det något bra på tv ikväll? Apropå tv och film, ooh vad bra den senaste Falk var! Vi såg den igår kväll, som vi skrattade ha ha stackars Seth :)

Den heter Alla råns moder tror jag. Grym ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.