Fullt upp!

Hej sötisar!

Vi har haft besök sen i morse så har inte hunnit titta in här något. Magdalena med familj har varit här och bästis åkte precis <3 Utvärdering av muffinsarna nu då; De som var populärast var helt klart vaniljmuffinsen med marshmallowfluff. Gjorde saffransmuffins idag och de blev sjukt goda med! Min favorit. Tårtan blev bra, frisk och lagom söt, och Bounty muffinsen var goda just för att det var Bounty i dom. De enda som blev lite tråkiga var de med Jordnötsfrosting. Det var inget fel på dem men jordnötssmör är ju lite speciellt. Nu ska jag plugga lite innan svägerskan med familj kommer ikväll, sen tror jag att Hannes är färdigfirad för den här gången :)

Puss!

20121028-143634.jpg

20121028-143640.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.