Latte-paus

Hej sötisar,
Jag har tagit en lattepaus…
Har varit fullt upp idag med plugg, veterinärbesök och inhandlat det sista inför Hannes födelsedag. Eller ja det näst sista, på vägen hem insåg jag att jag glömt köpa glass till dagmamman, så får åka in i morgon igen he he.

Nu laddar jag inför rond två idag: städa och fixa inför i morgon, jag vill att Hannes ska ha en toppendag och att det ska vara fint här hemma. Sen måste jag göra klart ett arbete och opponera på ett annat, det är ju slutspurten för skolan nu och allt ska in på en gång, puh!

Längtar såå tills det är över, den 8 november skriver jag sista tentan!

Ah, då vet ni vad jag gör resten av dagen ;)

Ikväll kommer ett schysst inlägg om fiiinfina smycken, och ett exklusivt erbjudande, missa inte det ;)

20121023-155654.jpg

20121023-160405.jpg

20121023-160410.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.