Muffin maker

Idag köpte jag en muffin maker! Har velat ha en sån en tid nu, dels för att snabbt kunna slänga ihop något när vi får oväntat besök ( det tar 6 min att grädda) dels för att man ändå måste ha teflonform för att få höjd på muffinsen, då kan jag lika gärna köpa en sån istället för fler formar :)

Jag tycker designen var väldigt tråkig, men orkade inte åka ända till Erikslund så det fick bli den :)

Har inte testat den ännu, jag låter er veta hur den var ;)

20121022-170558.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.