Dagens åsikt

Sitter i bilen och lyssnar på Rix FM. Benji sänder. Är han inte patetisk? En riktig liten besserwisser som tror han är helt felfri. Han pratar om att titta på film och säger : ” Ja där sitter man och väljer och väljer, men vad hände med tiden man umgicks med varandra?”
Men alltså kom igen har vi hört den förut eller? Kom med nåt nytt liksom. Det kan väl ändå inte vara någon som går på det skitsnacket? Alla måste väl ändå märka att det bara är något som låter bra i radio? Så falskt.

Och sen hävdar han att Mikael Persbrandt recenserar filmerna. Tror han på allvar att någon tror att det är riktiga Persbrandt? Ännu mer tvivelaktigt blir det när han emellanåt låter som en sportkommentator från 20- talet liksom. Om inte annat så kan han ju lura någon stackare som tror att det är Persbrandt.

Patetiskt Benji, kom med något som är äkta istället

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.