22 oktober 2012

Hej sötisar!
Hut mår ni?
Äntligen måndag <3 älskar det! Fast jag har haft en fantastisk helg med. Nu ska jag äta frukost och plugga. Inget mer på agendan idag :)

Vad händer i veckan? Det blir tok- plugg inför tentorna nästa vecka och veckan efter. Ett möte ang Hannes i slutet av veckan, sen blir det en hel del pyssel och bakning inför hans födelsedag. Jag tycker det är så roligt :) jag ser nog mer fram emot det än Hannes gör :)

Vad tycker ni är viktigt när man firar någon? Jag tycker inte det är så viktigt med teman och dekorationer, nu köpte jag typ servetter, ballonger och ljus till tårtan. Thats it. Jag brukar ta fram fina saker vi redan har istället för att köpa en massa engångsgrejer. Jag tycker också det är trevligare att äta på riktigt porslin än engångstallrikar.

Det jag däremot tycker är viktigt är den här familjära känslan. Det ska vara mycket skratt och kärlek. Folk kommer lite när de vill, och stannar så länge de vill. Cup cakes och tårta i mängder <3 20121022-093916.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.