Jag bliiir såå glad!

Igår hörde en kär vän av sig, vi festade mycket ihop när jag bodde i Skåne, jag blev såå glad av hennes fina ord <3 Det värmde verkligen och jag bara måste publicera det så ni andra får se vilken underbar människa hon är. Hoppas du inte blir arg J ;)

Hej Caroline :) Hoppas allt är bra med dig! Jag har följt din blogg ett tag nu och måste säga hur inspirerad, peppad och glad jag blir av den! Älskar din inställning och ”allt går tänk”  :) Sen följer jag även din andra blogg och jag tycker att det är ett otroligt bra initiativ av dig att skriva om det och jag hoppas allt löser sig så du får leva ditt fina liv så som du förtjänar! Har tänkt på detta ett tag och kände att jag ville säga det till dig  :) Kram J

Underbara människa! Med fler som henne skulle det vara fred på jorden, allvarligt :)

Nu ska jag förbereda mig för festen ikväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.