19 oktober 2012

Hej på er sötisar.
Hur mår ni?
Jag har haft fullkomlig panik över skolan igår, i natt och i morse. Gick och la mig tolv och upp kl 6 för att skriva, skriva, skriva. Så nu är jag typ helt död he he. Har typ tre stora arbeten som ska in och två tentor att plugga till, allt på samma gång.

Hatar att ha det hängandes över mig, vill ha full koll och med ro känna att jag kommer att klara det och hinna.

Försöker att inte ha panik, jag har lärt mig att oro, och tveksamhet, som är en slags rädsla, är negativer som smyger sig på och grusar de positiva tankarna som leder dig dit du vill. Rädsla är ingenting annat än ett sinnestillstånd. Det vill säga det finns bara i dina tankar, och är man rädd eller orolig för något- ja då har du redan genomlevt det en gång.

Gud vilket intressant ämne, måste skriva mer om det sen känner jag.

Så var inte rädd, kära du! Men det är svårt att inte oroa sig ibland, det här är verkligen något jag måste träna mer på!

20121019-102312.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.