18 oktober 2012

Hej sötnosar
Hur mår ni?

Jag mår toppen, huvudvärken borta så nya tag idag :)

Ska snart träffa Sofia för en fika, sen hem och plugga inför tentorna. Får lite panik emellanåt att jag inte har pluggat tillräckligt, så måste få grepp om dom nu.

Men innan jag åker hem ska jag åka förbi en kund med en goodybag. Hon har opererat foten och ligger hemma och har skittråkigt. Så tänkte muntra upp henne med lite tidningar, böcker och film. Hon kommer bli så glad :) och jag med, såna saker måste vara höjdpunkten med jobbet :)

Ha en underbar dag <3 20121018-091510.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.