Love at first sight

De här blev mina idag <3 De hade precis det utseende jag letade efter. Ja de kostade en del. Jag hat aldrig varit intresserad av dyra märken, jag köper hellre sånt som är snyggt, skiter i vilket märke det är. Men jag är ganska trött på att köpa byxor som tappar formen efter en dag ( nej använder aldrig sköljmedel när jag tvättar;) ) det blir liksom dyrt i längden. Så nu köpte jag ett par lite dyrare och hoppas att de håller betydligt längre. Jag har ju sålt nästan alla mina kläder, och det känns fantastiskt nu att kunna fylla på en fräsch och genomtänkt garderob. Uppfriskande! 20121017-161648.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.