Härliga Lördag!

Vi var ju inne i stan och strosa lite jag, Tony och Hannes. Så mysigt! Vi åt lunch på Oliodeli, älskar deras sallad som man får plocka själv. Tony tog en härlig pasta. Sen gick vi i en hel del affärer och tittade. Det blev en tröja till mig och en till Tony. Hjärtat skämde bort mig och jag fick inte betala <3 Sen åkte vi till Stina ( en annan Stina, finns två he he) och överraskade henne på hennes födelsedag och familjen i deras nya lya i Irsta. Schysst att flytta till något helt nybyggt ;)

Vi kalasade för fullt på en massa bullar och tårta.

En underbar dag helt enkelt <3 20121013-181504.jpg

20121013-181511.jpg

20121013-181526.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.