Min personal ska ha det bästa

Vi pratade mycket om medarbetarna idag hos mentorn. Jag vill ha ett belöningssystem för mina anställda där jag varje månad utser Månadens medarbetare som får en belöning för sitt arbete. Jag tror att det blir en Glossybox eftersom jag har hört mycket bra om den. Tror att tjejerna skulle uppskatta den :)

Kriterier för att vinna belöningen:

1. Erhålla nya kunder

2. Få mest beröm av kunderna

3. Lojalitet/ Flexibilitet

Vad tycker ni? Ni som är anställda, vad skulle ni vilja ha som belöning av företaget för Månadens medarbetare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.