Det undermedvetna

Det undermedvetna är ett medvetet område som tar emot, systematiserar och bevarar tankeimpulser. Det tar emot känslointryck och tankar oavsett hur de ser ut. Genom tankarna skapas då en plan i det undermedvetna som du omedvetet följer och strävar mot.

Det som dominerar det undermedvetna är önskningar som tro och övertygelse.

Det innebär att din inställning till saker i livet är helt avgörande. Har du inställningen att ” jag kommer aldrig bli det jag vill” eller ” jag kommer aldrig att få åka till New York” – då kommer du inte det.

För hela tiden gör man omedvetna val som leder ett steg närmre din inställning.

Tänker du istället ” Jag ska resa till New York” eller jag ska ha ett fett bankkonto” – då blir det så.

Det är din tanke som styr ditt öde, inte din otur, inte slumpen, ingen annan. Bara du.

Jag önskar att fler förstod detta, det är alldeles för många som går runt och klagar på sin situation, när den enda som kan förändra situationen är personen själv!

Jag har mängder med egna exempel där jag har detta bevisat, men det kan vi ta en annan gång ;)

Så kom ihåg, du kan göra vad Du vill med ditt liv, den enda som bestämmer det är du själv <3 20121010-201628.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.