10 saker ni inte visste om mig

En del vet ni säkert redan :)

 

1. Jag har bott i Skåne i 6 år. Flyttade ner för att jobba med hästar, efter det pluggade jag och jobbade med lite olika saker. Men stannade så länge på grund av alla underbara vänner :)

2. När jag slutade med hästar gick jag upp 10 kg direkt

3. Jag tycker att alla som knarkar är loosers och patetiska. Jag har aldrig förstått vitsen med det.

4. Jag måste äta var tredje timme annars blir jag grinig :)

5. Jag har en fruktansvärd bacillskräck och tycker att de flesta människor är äckliga som tex tar i offentliga handtag, ha ha

6. Jag tycker inte det var så farligt att föda barn? Då var det värre med det fyra månader långa illamåendet i början av graviditeten.

7. Jag är duktig på att rita!

8. Det värsta jag vet i matväg är de hela kryddpepparkornen som man hittar bl a i fetaostburken. Biter jag i ett sånt grinar jag illa och hela måltiden är förstörd.

9. Jag kan inte låtsas som ingenting när jag är bland någon person jag inte tycker om, vilket inte alltid är så charmigt. Är helt enkelt för ärlig för det. Jag ställer självklart inte till någon scen, men har svårt för att vara trevlig och låtsas gilla personen.

10. Jag dricker nästan bara vatten (eller te). Är man törstig kan man inte ta ett glas mjölk, nej ;)

Det var jag de, he he. Håller ni med mig? Eller inte? Let me know ;)

20121009-201521.jpg

20121009-201527.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.