Ett-barns-generationen?

När jag var liten var det ovanligt med ett barn, och jag har nog alltid tagit för givet att man ska ha flera. Men den senaste tiden har jag pratat med många vänner som är helt nöjda med ett barn och inte fler, inklusive mig själv. Jag vill inte ha fler (i nuläget) utan känner att ett barn räcker till helt och hållet. Bara tanken på ett till barn får mig att känna mig helt slut, ha ha. Jag vill hellre då kunna fokusera på ”bara” Hannes, det känns mer lagom.

Och att börja om nu, Hannes är trots allt fyra år, känns inte så lockande heller. Det finns mer i livet än barn (missförstå mig rätt!)… Och många verkar vara inne på samma spår som mig, så är vi på väg mot en ny barn-generation tro? <3

2 reaktion på “Ett-barns-generationen?

  1. Känner att jag (iaf för tillfället) kan placera mig i den ”nya” generationen ;-)
    Hos oss är det fullt fokus på Ebba och allt det andra i vardagen…så barn nr2 har inte ens nämts än :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.