Nervös :s

Tidigt på tisdag ska jag på ett jätteviktigt möte där det finns många stora kontakter jag kan ha nytta av. Är skitnervös! Får fjärilar i magen så fort jag tänker på det. Dessutom ska jag stå upp och presentera mig själv och Ordna inför alla viktiga personer.

Fy fasen! Men det kommer kännas bra efteråt och jag kommer säkert få en massa bra kontakter. En nyttig erfarenhet!

2 reaktion på “Nervös :s

  1. Hejsan! Surfade in på din blogg efter att ha upptäckt att vi läser samma distanskurs, affärsinformatik, och båda är västeråsare! Trevlig blogg, jag gillar att du har många järn i elden ;) Lite som jag fast jag gör nog inte hälften av vad du gör :) Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.