Kväller

Ikväll har jag städat, nu är det fin fint här :) har även hunnit måla lite panel och nu gör jag klart ett arbete. Kollar på lite film med och myser med älsklingen. En härlig kväll helt enkelt <3 Vad gör ni? I morgon är ju Hannes ledig. Så det blir lugnt och mysigt på förmiddagen. Det ska tydligen bli dåligt väder så vi är nog inne och myser. Jag har beordrat Tony att inte jobba på huset i morgon. Han har slitit så hårt med det så jag tycker han kan unna sig en dag ledigt. Måste ladda batterierna med annars tappar man motivationen till slut. På eftermiddagen ville mamma ha Hannes, så då blir det nog lite mer jobb och plugg gjort. Skön kväll alla <3 20120913-222044.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.