Planering

Idag har vi fått upp en hel del panel, så duktiga! Det börjar mer och mer likna ett hus :)

Sitter och planerar veckan. Skickar iväg en del mail också så jag får lite mindre att göra i morgon. Känner redan stressen krypa på… Andas :)

Vad händer i veckan då?
Ska jobba på med skolan, det gäller att komma igång med uppgifterna så fort som möjligt nu när jag läser så många kurser. Jag tänkte dessutom köra järnet nu så jag kan ta långledigt vid jul, Älskar Julen!

Sedan blir det mycket bygge: tak och fasad ska på, fasaden ska målas.

En del möten också med tjejerna som hjälper mig, försöker träffa dom en gång i veckan för att stämma av. Vi brukar då ta en mysig fika nånstans eller en lunch. Har aldrig förstått det där med att möten måste vara i en tråkig kontorsmiljö :)

Har heller aldrig förstått varför kontor måste vara så sterila och praktiskt inredda? Man tillbringar ju ändå trots allt en hel del tid där… Då tycker jag man ska omge sig med en fin miljö som man trivs i :)

Ska även träffa min mentor som jag har blivit tilldelad i ett år, spännande!

Hur ser er vecka ut?

Puss

20120909-214714.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.