Niceville

Hela familjen tog långlunch idag, så jag passade på att se Niceville som mamma rekommenderade.Riktigt bra! Allvarlig, vidrig och rolig.

”NICEVILLE utspelar sig i 60-talets Mississippi och är en inspirerande berättelse om mod och vänskapen mellan tre starka kvinnor, som förenas i ett hemligt bokprojekt. Men projektet bryter mot samhällets oskrivna lagar och gör att kvinnorna lever farligt. Filmen är full av gripande humor och dramatik – du får dessutom se ett starkt, aldrig tidigare visat bonusmaterial. NICEVILLE är en tidlös och övertygande berättelse om vänskap över gränser och förmågan att skapa förändring.”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.