Ett power-år väntar

Herregud jag har så mycket jag vill göra just nu, och jag kommer göra det också! Japp, rubbet.

Fram till sommaren 2013 ska jag insupa så mycket kunskap, utveckling och inspiration jag bara orkar. Jag ska läsa vartenda ord på ekonomikurserna, ta tillvara på alla utvecklingsseminarier som erbjuds, gå på varenda träff med mentor och föreläsare. Förverkliga vartenda projekt jag kommer på.

Det blir ett power-år utan dess like. Kan knappt vänta!!

Hoppas du gör det med!

20120906-230309.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.