Advokatmöte i morgon

I morgon förmiddag ska jag till advokaten angående vårdnadstvisten. Jag ska ta med varenda pinal som finns dokumenterad. Jag har fått nog nu.

Varför kan han inte bara lämna oss ifred och för en gångs skull se till Hannes bästa, och inse att han har det så mycket bättre på alla sätt utan honom?

Den enda anledningen till att han vill ha Hannes är för att han inte har någon annan, och stackars Hannes är ”skyldig” enligt lag att umgås med honom.

Han kan inte upprätthålla någon som helst relation med någon annan människa, inga vänner, inga kollegor, ingen i hans familj. Han gör vidriga saker mot alla. Då måste han ta till advokat så att hans stackars, stackars son måste fylla tomrummet som han i allra högsta grad själv har skapat. Det är en sjuk, sjuk varelse.

5 reaktion på “Advokatmöte i morgon

 1. Följt din blogg eftersom jag också älskar mode. Har en liten fråga? Var han lika sjuk när ni var tillsammans eller blev han så efteråt? Är på väg att separera själv :-(

  • Hej Sara!
   Tråkigt att höra, det är aldrig kul att separera :(
   Ja han var lika sjuk när vi var tillsammans, det kom fram mer och mer, och trappades upp ännu mer när jag lämnade honom.

   Hoppas allt löser sig för dig, jättekul att du följer min blogg :)

   Hoppas att den glädjer dig lite i allt det jobbiga.

   Kram

  • Hej Sara,
   du skrev på min blogg för ett tag sedan ang separation. Jag hoppas det går bra för dig!
   jag har startat en till blogg som handlar om hela separationen och bakgrunden, den är ganska fruktansvärd,
   gå gärna in och läs: mittbarnfarilla.se
   och hör av dig om det är något mer du undrar <3

   Caroline, carolineparks.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.