Vårdnadstvist Round II

Fick brev från Tingsrätten i veckan att vårdnadstvisten ska dras upp igen- here we go again. Suck, det är så otroligt tids- och energikrävande, ja ni som har gått igenom det vet ju. Ska verkligen försöka att inte tänka på det, för Hannes ”pappa” är inte värd en sekund av mina tankar, men det är så svårt!

Vissa människor ska inte ha barn och han är en av dom. En ond och elak människa som är fullständigt kapabel till vad som helst och jag fruktar för Hannes liv varje gång jag lämnar honom där. Min älskade lilla plutt <3

Anyway, ska ringa min advokat i morgon för ett möte.

4 reaktion på “Vårdnadstvist Round II

  1. oh nej va jobbigt.. stackars dej. HOPPAS du får ensam vårdnad om honom, för det är väl det du försöker få? har pappan varit elek nån gång mot grabben? hur gammal är han, er son alltså.

    • Det är tyvärr väldigt svårt att få ensam vårdnad idag… Han är fyra år. Pappan saknar totalt omdöme, kan få raseriutbrott när som helst och kan inte behärska sig. En gång kastade han ett glasfat in i väggen så det flög glassplitter ett par centimeter från sonen som låg i sin vagga. Liknande saker har hänt många, många gånger. Tusen tack för ditt stöd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.