Mål och planer i höst

En fullspäckad höst väntar! Det är sista året i skolan, så tänkte jobba stenhårt med den, eventuellt läsa någon extra kurs och avsluta alla kurser jag inte hunnit med än. Usch vill inte att den ska sluta :(

Med Ordna kör vi på som vanligt, förhoppningsvis rullar det på med fler kunder, men kommer nog inte lägga så mycket arbete på det, är just nu nöjd med att få den kundkrets vi har att fungera så bra som möjligt. Det är ju lite osäkert med medarbetare just nu, så vill inte ta in allt för många nya kunder för att sedan inte kunna ta hand om dom. Träffade dock en kanontrevlig tjej idag som jag tror kommer att fungera väldigt bra. Precis en sådan person jag vill ska representera företaget.

Mina träprodukter vill jag fortsätta utveckla, ska lägga upp en sida här på bloggen där man kan se dem. Förhoppningsvis poppar lite fler idéer upp som kan sättas igång nu i höst. Jag vill bygga upp så mycket som möjligt under det kommande året, så jag har mycket att falla tillbaka på när skolan är slut.

Sedan ska jag fortsätta rensa ut hemmet och garderoben, varenda grej som jag inte använder SKA bort!

Självklart ska vi jobba en hel del på huset med, vi har som mål att vardagsrum och sovrum ska vara klart till jul.

Sist men inte minst ska roliga fester, jul och annat planeras med familj och vänner <3

Så ser min höst ut, vad har du för planer? Vill jättegärna höra!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.