Mys-Pys-Eftermiddag

Sitter i soffan och pimplar kaffe, jag och Tony diskuterar en ny affärsidé, idéerna bara ploppar upp just nu!

I morgon är det ändrade planer. Eftersom en tjej har slutat måste jag ta två kunder i morgon. Så först en städning med Emma, sen intervju med (förhoppningsvis) ny medarbetare, sen en till städning med Malin på eftermiddagen. Det blir dock långlunch och jag befinner mig på Erikslund så jag tänkte hinna med lite shopping, äntligen!

Mötet blir på Espresso House, brukar alltid ha intervjuerna där för jag älskar deras Vanilj Latte, ha ha! Det är vardagslyx det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.