Söker nya medarbetare

Nu är det dags att hitta nya medarbetare, delvis för att firman ska kunna ta emot fler, nya kunder, men också för att öka kvaliteten på uppdragen. Söker någon person som är flexibel, tar för sig, tar egna initiativ, brinner för sitt arbete, är glad och trevlig och som, framför allt, tycker om att jobba.

Vet ni någon?

Hur går det till?

Man får så många kunder man vill ha, för mig spelar det ingen roll om jag har en som jobbar heltid eller två som jobbar deltid, jag brukar säga att det är bättre att ta på sig något färre kunder än för många, för att orka hålla god kvalitet på uppdragen. tjejerna jobbar ofta tillsammans, det väljer man själv.

Vi träffas på en lunch eller fika en gång i veckan, för att ventilera, uppdatera, informera etc.

Kunderna är till 90% privatpersoner, 10% företag. Alla är jättetrevliga och otroligt tacksamma för det vi gör, så de får mer tid till andra saker som att umgås med familjen. Det är också jättekul att se alla fina hus och hur folk har det hemma.

Gärna egen företagare men kan ta emot anställda också. Funderar man på att starta eget inom en annan bransch går det toppen att fylla ut timmarna med städning och jobba resten med sin grej. Det är bara kul och jag hjälper gärna till att marknadsföra er och komma med tips och råd :)

Hör av er om ni vet någon!

ordna@live.se

0700451731

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.