Kraschat

Ibland när jag har kört fullt ös en längre tid kraschar jag. Det gjorde jag ikväll. Antingen säger kroppen ifrån, eller huvudet. Ikväll var det huvudet. Då blir jag så trött så jag blir gråtfärdig. Det var meningen att vi skulle göra klart väggen men jag fixade det helt enkelt inte. Så Tony skickade in mig och gjorde klart för natten där ute. Han är så snäll <;3

Jag röjer upp här inne istället, men det går långsamt, mycket långsamt…

Tänk att man aldrig kan lära sig att ta det lugnt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments links could be nofollow free.